|
Retrospekcja - II posezonowego spotkania 27 listopad 2009
|
|
03-12-2009, 1:38
|
|||
|
|||
|
Retrospekcja - II posezonowego spotkania 27 listopad 2009
Kłaniam Kolegom,
Nie wiem gdzie się przedstawić, więc przy okazyji czynię to tutaj. Sebastian, fotoamatour, kanoniarz i chłonny fotowiedzy od doświadczonych kolegów. Koledzy, czy byłoby nietaktem aby poprosić Was o krótkie zreferowanie najistotniejszych (dla każdego z Was osobna) rzeczy, prawd, wniosków, umiejętności, i tak dalej, które najbardziej zapadły Wam w pamięć. Niestety nie dotarła do mnie wieść, że takowe spotkanie jest organizowane i mam straszny niedosyt...kaca po zmarnowanej szansie...wchodzę chyba na jakieś psychoanalityczne ścieżki ![]() ![]() A przez ten retrospektywny zapis, może (na pewno) dowiem się ( i inni nieobecni) czegoś bezwzględnie wartościowego. No...no to dziękuję bardzo za TO. Niech Światło Będzie z Wami! |
|||
|
30-12-2009, 21:38
|
|||
|
|||
|
RE: Retrospekcja - II posezonowego spotkania 27 listopad 2009
ej no....
nie wstydźcie się...
|
|||
|
01-01-2010, 23:20
|
|||
|
|||
|
do tablicy...BIELSKI PODLASKI !!!
|
|||
|
01-01-2010, 23:41
|
|||
|
|||
(01-01-2010 23:20 )Sebastian Wołosik napisał(a): do tablicy...BIELSKI PODLASKI !!! Cos tak mysle ze o mnie chodzi. ![]() Co do spotkania, to poczekamy az Pawel wrzuci material video, a szczegolowo opisac nie moge, bo koncze sezon i to pochlania mi 100% czasu. Jesli ktos z uczestnikow chcialby sie pokusic o krotka notke, to pewnie "nieobecni" byliby wdzieczni.
Fotoss.pl - Moja strona | Blog | kontakt: Sebastian Sarnowicz - tel: 512 666 111 |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości